Les portes obertes de l'escola!

PORTES OBERTES DE L'ESCOLA VEDRUNA VALL

Hola lectors i lectores! Avui us expliacarem tot sobre les portes obertes del passat 8 de març a l’escola Vedruna Vall. Activitats, horaris i més informació sobre aquestes.

L’horari d’aquest esdeveniment va ser d’onze del matí fins a la una del migdia.

Aquestes portes obertes eren disponibles per a tot el públic. Per a que aquelles famílies de l’escola o pares interessats en inscriure els seus fills, puguin acostar-se i veure les instal·lacions. Les famílies seran guiades per alguns alumnes de 3r i 4t d’Eso de la mateixa escola.

Aquestes són algunes instal·lacions de l'escola, que van poder veure, com el pati de les rodes, el teatre, la biblioteca o el poliesportiu.








També els professors i professores els van explicar als pares i mares el sistema educatiu que porta a terme la nostra escola. No obstant, no només va ser el professorat els que van parlar davant les famílies sinó que com ja hem dit abans, alguns alumnes també ho van fer, com els de 3r de la ESO, que varen exposar una presentació, del projecte de socials que anava sobre la memòria històrica, l'exili i la postguerra. Entre altres, les activitats que es van dur a terme, varen ser lacrosse, un esport poc vist en el nostre dia dia, que amb l'ajuda de l'optativa d'ètnies fan cultura d'esports d'arreu del món, o bé la coraleta que està formada pels alumnes de primària incluint 4t, 5è i 6è i que es va fer al teatre del Vedruna a diferentes hores del matí.


Aquí hi ha un petit vídeo dels nostres alumnes jugant a Lacrosse.





Si ens fixem en els nostres alumnes de 4rt, 5è i 6è de primària veurem com treballen amb estris, eines i amb les instal·lacions que l'escola els hi ofereix, la sala de robòtica... O activitats com fer moure un robot, fer-lo girar o frenar-lo. No tot és tecnologia, sinó que també aprenen que és el cooperativisme i el treball en equip, aprenen tota mena de formes d'ensenyaments o a com aconseguir una escola verda.Tot això per a que els hi serveixi per a un futur. Us deixem un petit vídeo on podreu veure més específicament o amb més detalls, l'explicació d'aquests aprenentatges, i lliçons.





I per últim us deixem un petit vídeo on podreu veure algunes opinions dels pares dels nostre alumnat, per veure si els seus fills estan contents, i si posen en pràctica tots aquests aprenentatges del seu dia a dia.





En conclusió, les portes obertes de l'escola van servir, i serveixen per assabentar-se del dia a dia de l'alumnat. També per saber com és l'escola, veure les aules on els alumnes passen les hores durant l'any, i el seu sistema educatiu, la forma i les virtuts d'ensenyament d'aquesta escola. I gràcies a aquesta jornada tens la possibilitat d'inscriure als teus fills en ella, perquè així es converteixin en un més de tots nosaltres i poder formar part de la família del Vedruna Vall.

Comentaris